

12TH ANNUAL AOSSG MEETING NOVEMBER 23-25, 2020

• MEETING DATES AND MODE

The 12th Annual AOSSG Meeting is hosted by the Institute of Chartered Accountants of India (ICAI) virtually, from November 23-25, 2020.

MEETING AGENDA

The agenda for the 2020 Annual AOSSG meetings is as below. <u>Please note the time mentioned in the agenda is the IST i.e. India Standard Time</u>

NOVEMBER 23, 2020 – CHAIR'S ADVISORY COMMITTEE (CAC) MEETING					
12:00-12:45	45 minutes	CAC Meeting			

NOVEMBER 23, 2020 – WORKING GROUP MEETING								
Time (IST)	Duration	ltem	Working Group		Presenter			
12:45-13:30	45 minutes	AOSSG comments on the IASB ED	Primary Fi	inancial	Korea			
		General Presentation and Disclosures	Statements					
13:30-14:30	60 minutes	Business Combinations—Disclosures,	Business	Groups	Japan			
		Goodwill and Impairment	and Assets					
14:30-15:00	30 minutes	Preliminary Research on Project -	Not Applicab	ole	AOSSG			
		"Financial Ratios"			Secretariat			
November 24-25, 2020, 12 [™] ANNUAL AOSSG MEETING								
Time (IST)	Duration	Item Details		Presenter				
	DAY 1 – NOVEMBER 24, 2020 – TECHNICAL SESSIONS & SPECIAL SESSIONS							
		AOSSG CLOSE SESSION						
12:00-12:45	45 minutes	AOSSG Close Session –			AOSSG Secretariat			
		Amendment to the MoU and related documents						
		Update on AOSSG refurbished website						
12:45-12:55	10 minutes	Break						
INAUGRATION								
12:55-13:00	5 minutes	Welcome remarks – Chair, AOSSG		India				
13:00-13:05	5 minutes	Remarks – Chairman, ASB, ICAI		India				
13:05-13:10	5 minutes	Address – Vice-President, ICAI India						
13:10-13:20	10 minutes	Key Note address – President ICAI		India				
13:20-13:30	10 minutes	Inaugural address - Chief Guest, Shri. Vinod Rai, India Trustee IFRS Foundation						
TECHNICAL/ SPECIAL SESSIONS								



13:30-14:30	60 minutes	Special Session 1 - IASB update	IASB officials				
14:30-15:15	45 minutes	<u>Technical Session 1</u> - IASB Discussion paper (DP) on Business Combinations on Common Control (BCUCC)	Hong Kong – IASB				
15:15-15:30	15 minutes	IFRS Implementation Update 1 —IFRS implementation Experience of Mongolia	Mongolia				
15:30-15:45	15 minutes	IFRS Implementation Update 2 – IFRS implementation Experience (ICAP)	Pakistan				
	DAY 2	– NOVEMBER 25, 2020 – TECHNICAL SESSIONS & CLOSIN	G				
12:00-12:15	15 minutes	<u>Technical Session 2 – Indonesia's Views on Going Concern Disclosures</u>	Indonesia				
12:15-12:30	15 minutes	<u>Technical Session 3 -</u> IASB Request for Information: Comprehensive Review for IFRS for SMEs Standard	Malaysia				
12:30-13:15	45 minutes	 Technical Session 4 – Going concern Improving going concern disclosures (presented by NZASB) Basis of preparation where an entity is no longer a going concern (presented by AASB) 	Australia – New Zealand				
13:15-13:30	15 minutes	Break					
13:30-13:45	15 minutes	Special Session 2: Farewell presentation by Mr. Hans Hoogervorst, Chair, IASB	IASB				
13:45-14:15	30 minutes	<u>Technical Session 5</u> - Issues involved in preparation of Separate Financial Statements	India				
14:15-15:00	45 minutes	<u>Technical Session 6</u> - AOSSG survey on IFRS 17 and implementation issues in Korea	Korea				
15:00-15:15	15 minutes	<u>Technical Session 7</u> - A Need for International Accounting Standard That Deals with Liquidation – KSA Experience	Saudi Arabia				
15:15-15:30	15 minutes	Technical Session 8 – IFRS 9 and IFRS 17	Brunei				
	MEETING CLOSING SESSION						
15:30-15:35	5 minutes	Closing remarks from IASB Officials	IASB				
15:35-15:40	5 minutes	Announcement of the next Annual AOSSG Meeting.	Sri Lanka				
15:40-15:45	5 minutes	Vote of thanks by host jurisdiction	India				
15:45-15:50	5 minutes	Closing remarks by Chair, AOSSG	India				
	•		<u></u>				